Zelené potraviny ( CHLORELLA, BARLEY, SPIRULINA BARLEY)

 

Zelené potraviny získávají v poslední době na oblibě. A není se čemu divit. Potraviny, které se dostávají na náš stůl, jsou ve většině případů nějakým způsobem chemicky ošetřeny nebo s nimi v průběhu výroby či zpracování bylo nakloádáno takovým způsobem, že došlo k výraznému poklesu obsahu nutričně a biologicky cenných látek. Všechny tepelně zpracované výrobky navíc obsahují výrazně menší množství vitaminů a minerálních látek, které ve vyšších teplotách velmi snadno oxidují a znehodnocují se. Na našem talíři pak nacházíme v podstatě jen stíny původních potravin.

Jednou velmi důležitou skupinou přírodních látek, které mají schopnost soustavně a účinně zlepšovat bilanci ve prospěch lidského zdraví, jsou právě zelené potraviny. Opírají se o čistě přírodní substance, jež detoxikují a regenerují organismus a navracejí člověku energii a vitalitu.

 

Mezi zelené potraviny Energy medicíny patří:

 

CHLORELLA - klíčová slova pro tuto potravinu (detoxikace -  střeva -  krev - snižování kyselosti -  regenerace -  tvorba energetických zásob -  stárnutí organismu)

                        Chlorella ovlivňuje především energetické dráhy žaludku, sleziny, tlustého střeva, jater, žlučníku, osrdečníku a meridián tří zářičů. Zlepšuje psychickou kondici, snižuje cholesterol v krvi, působí příznivě při léčbě zánětů střev, ovlivňuje kvalitu krve, tvorbu a aktivitu červených a bílých krvinek.

 

BARLEY-        klíčová slova pro tuto potravinu (detoxikace -  střeva - nadváha -  kůže a sliznice -  krev -  snižování kyselosti -  psychika)

                        Barley ovlivňuje především energetické dráhy žaludku, slinivky a sleziny, tenkého a tlustého střeva, jater, žlučníku, srdce, osrdečníku a tří zářičů. Urychluje hojení ran, podporuje regeneraci kůže a sliznic. Uplatňuje se při léčbě rady kožních onemocnění (akné, alergické vyrážky, skvrny a poranění. Je vhodný pro těhotné a kojící matky, zlepšuje kvalitu mateřského mléka.

 

SPIRULINA BARLEY:  klíčová slova pro tuto potravinu ( detoxikace - imunita - střeva - krev - kůže a sliznice - cukrovka - energie)

                                    Spirulina Barley ovlivňuje především energetické dráhy žaludku, slinivky a sleziny, tenkého a tlustého střeva, jater, žlučníku, srdce, osrdečníku a tří zářiců. Zlepšuje funkce oběhového systému a snižuje vysoký krevní tlak. Je vhodný doplněk při léčbě cukrovky - normalizuje hodnotu cukru v krvi. Vylepšuje krevní obraz. Snižuje riziko rakoviny, pomáhá v boji proti nadváze, povzbuzuje při únavě, dodává energii. 

 

Tyto potravinové doplňky se užívají i při překyselení organismu, nicméně vždy je nutná konzultace.