Celiakie - intolerance pšeničného glutenu

 

Také rádi snídáte čerstvé housky s máslem? Neumíte si představit pečení bez klasické mouky?  Není na tom nic divného. Produkty z pšenice se ojevují v každodenním jídelníčku většiny lidí i dětí.  Jenže přibývá lidí, jejichž organismus si s pšeničným glutenem  (lepkem),nedokáže poradit. Vzniká intolerance glutenu , která bývá velice zrádná.  Pokud dítě nebo i dospělý člověk trpí opakovaně nachlazením, opary , afty, nadýmáním, depresemi, neplodností alei dalšími autoimunitními nemocemi- může za těmito zdravotními problémy stát právě lepek.
 
Diagnostiovaných celiaků vnaší zemi přibývá , lidé se většinou léčí úplně na něco jiného, než se po delší době zjistí, že za problémem je gluten.
Avšak těch , kteří chtějí se svým problémem něco udělat je opavdu málo. Na vině mohou být přísná stravovací opatření,která  jen malokterý celiak je schopen a ochoten přijmout a také mizivá informovanost a tomto zdravotním problému.
 
Proto pokud trpíte na zdravotními problémy a dosud nikdo nezjistil příčiny vašich onemocnění, hledejte cestu, jak si pomoci a tím se zbavit celoživotních problémů.
 
Pomocí detoxikace organismu i homeopatie, ale také změnou životního stylu i stravy se váše orgány vyčistí, zregenerují a vaše problémy se postupně vyřeší.